1.Informacije o kompaniji
Centar za bioetičke studije
Kraljice Natalije 45, 11000 Beograd, Srbija
T: (+381 62) 196 34 66
E-mail: office@csb.eu.com
Website: www.csb.eu.com
Matični broj: 28120788
PIB: 108177969
Delatnost: Nauka
Šifra delatnosti: 9499

2. Opis usluga
a)Naša usluga se, u ovom slučaju, odnosi na našu organizaciju koja će dobijati finansijsku pomoć od raznih organizacija i društveno odgovornih pojedinaca. Cena će se kretati od 250e (oko 30.000 dinara) do viših suma, zavisno od donatora.
b) Registracija se odnosi na dopisno članstvo koje podrazumeva godišnju članarinu i koja sa sobom povlači niz povlastica i prednosti.

3. Izjava o konverziji
Sva plaćanja se vrše u srpskoj valuti – dinar. Iznos sa koga će se teretiti Vaš račun sa kreditne kartice dobija se konverzijom cene iz srpskog dinara u evro prema trenutnom kursu Narodne banje Srbije. Prilikom punjenja Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara relx infinity ersatz pod cartridges goldene scheibe 650 hauch 3 u Vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od probitne cene navedene na našem web sajtu.

4. Politika reklamacija
Registracija se smatra kompletnom nakon što naša banka primi uplatu kotizacije. Ukoliko učesnik otkaže njeno/njegovo učešće, uplaćena kotizacija neće biti vraćena.

5. Politika privatnosti
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

6. Zaštita poverljivih podataka o transakciji
„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces aegis hero pod mod kit 45w silver mesh coil naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu

7. Potvrda uplate
Nakon svake završene e-transakcije, dobavljač će obavestiti kupca u roku od 24 sata od plaćanja da li je transakcija bila uspešna. Ovo obaveštenje o plaćanju šalje dobavljač usluga u web obliku ili e-mail poštom, a sadrži jasno i nedvosmisleno sledeće:
• Podatke o plaćanju i ishodu transakcije (uspešan – račun koji se naplaćuje sa iznosom ili neuspešan – račun se ne naplaćuje)
• Informacije o kupcu: Ime i prezime, e-mail, adresa
• Informacije o porudžbini: Lista usluga, jedinična cena, količina, porez, ukupni trošak, i identifikacioni broj korisnika koji je dodelio provajder servisa.
• Informacije o dobavljaču usluge: Ime, adresa, TIN
• Podaci o transakciji: datum i vreme izvršene transakcije, kao i parametri dodeljeni od banke AUTH_CODE, PAYMENT_ID, and TRANSACTION_ID
• Potvrda da je rezervacija usluge završena, tj. da je mesto na edukativnom događaju rezervisano.

8. Kontakt podaci – korisnički servis
Kraljice Natalije 45, 11000 Beograd, Srbija
T: (+381 62) 196 34 66
E-mail: anastankoviccbs@gmail.com

9. U cenu je uračunat PDV i nema skrivenih troškova.