Članovi CBS-a učestvovali su u organizaciji tribine “Dostupnost lekova i medicinskih sredstava osobama obolelim od retkih bolesti”, i to zajedno sa Studentskom organizacijom farmaceutskog fakulteta (BPSA), pod koordinacijom Vanje Milošević i Katedrom za socijalnu farmaciju i farmaceutsko zakonodavstvo, pod mentorstvom Andrijane Milošević Georgijev. Seminar je održan 7. marta 2014. godine na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Na skupu su govorili Darko Laketić, pomoćnik ministra iz Sektora za javno zdravlje i programsku zdravstvenu zaštitu, Sonja Pavlović sa Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Snežana Plavšić sa Instituta za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović Batut”, kao i direktor Centra za bioetičke studije, prof. dr Vojin Rakić.
Na tribini je govorila i doc. dr Dušanka Krajnović, kao i Dragan Đurović, predsednik “Udruženja za pomoć osobama sa Cističnom fibrozom” i Jelena Tomić ispred ,,Udruženja obolelih od Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa”. Skupu su prisustvovali i studenti farmacije Univerztiteta u Beogradu, kao i njihove kolege na studentskoj razmeni iz Hrvatske i Slovačke.